Наш внесок у Перемогу

04 квітня 2022

Сорок довгих важких днів минули з початку повномасштабної війни. Нашому Народу довелось і ще доведеться пройти через багато випробувань, але кожен з нас всіма своїми силами намагається зробити свій внесок в майбутню Перемогу.

Розуміючи, що економічний фронт не менш важливий для перемоги над ворогом, ніж воєнний, наша компанія КВОТА після невеликої паузи повноцінно відновила свою роботу на початку березня.

Цей місяць був надзвичайно складним. Та, незважаючи на загрози і труднощі, усі працівники компанії КВОТА залишилися в Україні, щоб і надалі працювати на зміцнення нашої економіки.

З перших днів війни наша компанія фінансово підтримує українську армію як своєчасною сплатою податків, так і добровільними внесками. В кінці лютого ми зробили пожертву в розмірі 200 000 грн на Збройні Сили України, а також сплатили 380 600 грн податків за лютий та 151 960 тис за березень.

Компанія радо прийняла на роботу спеціаліста із Харкова, а також радо розгляне інші кандидатури, зокрема вимушених переселенців, і надасть новим працівникам усю необхідну підтримку.

Окрім іншого, ми допомагаємо компаніям зі сходу та центру України тимчасово перемістити їхні потужності на Захід, щоб вони могли і надалі продовжувати свою роботу.

На сьогодні найбільший внесок кожного, це бути максимально ефективним на власному фронті.

Ми пишаємося своєю Країною, Збройними Силами та Волонтерами. У свою чергу ми робимо все можливе, щоб забезпечити стабільність на економічному фронті та пришвидшити нашу Перемогу.

Разом переможемо! Слава Україні!

×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×